Chaamseweg 21, 5126 NE Gilze Ma: gesloten. Di t/m do open vanaf 11.00 uur, vr t/m zo vanaf 10.00 uur. 0161 451 548

Smakelijk kerstfeest! Welkom bij eetcafé d’n Brooy. Maak het jezelf gemakkelijk, schuif lekker aan en geniet van ons viergangen kerstkeuzediner of onze kerstbrunch.

Viergangen kerstkeuzediner € 44,50

Het kerstmenu is te combineren met een heerlijk wijnarrangement, dat past bij de gerechten van uw keuze. Tussen het voor- en hoofdgerecht schenken wij een feestelijke spoom van gin-tonic. Liever geen alcohol, dan serveren wij een alcoholvrije spoom van citrusfruit.

Verrassende amuses en een broodplankje met kruidenboter, zeezoutboter en aioli.

Voorgerechten
– Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing, Old Amsterdam, bacon krokantjes en broad beans.
– Grote gamba’s in tempurabeslag met zoetzure noodle salades en thai soi dressing.
– Een verrassend wildvoorgerecht met o.a. hert, eendenrilette, brioche, biet en schorseneer.
– Huisgemaakte pomodorisoep, gereserveerd met basilicumcrème en crouton van zuurdesem.

Hoofdgerechten
– Reebiefstukjes geserveerd met een stoofpotje van Hollands wild en jus van truffel.
– Visproeverij van heilbot, coquille en warm gerookte zalmforel met crème van bospeen.
– Medaillons van varkenshaas met gebraden buikspek en bospaddenstoelen.
– Christmas burger van Black Angus rundvlees, onze beroemde Brooy-burger met een feestelijk tintje.

Desserts
– Verrassend grand kerstdessert.
– Gevarieerd kerst-kaasplankje met o.a. kaas van de Ruurhoeve en La Trappe.

Kerstbrunch € 29,50

Voorgerechten
– Plukbroodje met kruidenboter, zeezoutboter en aioli.
– Proeverij van minisoepjes.
– Sandwich van carpaccio met truffelmayonaise, Old Amsterdam en bacon krokantjes.
– Hapje van gerookte zalmmousse en wasabi kroepoek.

Hoofdgerechten
– Stoofpotje van hert, langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier met kastanjechampignons en cranberry’s.
– Mini Christmas Burger van Black Angus beef.
– Tapasplankje met o.a. bruschetta met tomatensalsa en gefrituurde uienringen.
– Spiesje van gemarineerde kip met satésaus.
– Spiesje van gamba met thai soy saus.
– Mandje met verse Brooy-frieten met truffeldip.

Dessert
– Verrassend grand kerstdessert.