Home

Eetcaféd'n Brooy

Eetcafé d’n Brooy ademt sfeer, gastvrijheid en nostalgie, in een modern jasje. Een knusse plek in het groen, vlakbij de Chaamse bossen. Geniet van de uitgebreide lunch- en dinerkaart, specials en arrangementen.

Over ons


 

Brooyto Go

Met een uitgebreide To Go & Delivery kaart is er voor ieder wat wils. Van spareribs tot saté, een visspecialiteit met seizoenslekkernijen, zoals asperges. Onze gerechten zijn veelal ambachtelijk bereid, met verse kruiden en ingrediënten, door onze chef-kok en het keukenteam.

To Go menu


 

Terras/ speeltuin

Op ons ruime en zonovergoten terras is het heerlijk toeven. Terwijl u geniet van een drankje en een momentje samen, vermaken de kinderen zich in de omheinde speeltuin. Ze kunnen zich naar hartenlust uitleven op diverse speeltoestellen.

Terras / speeltuin


 

Leukeactiviteiten

D’n Brooy is meer dan een eetcafé en organiseert diverse vaste en wisselende activiteiten. Daarnaast is d’n Brooy vanwege haar ligging de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht, door het groene buitengebied van Gilze of schitterende Chaamse Bossen.

Activiteiten


 

Feestje/ borrel

Behalve lunchen, dineren en borrelen, kun je ook feesten bij eetcafé d’n Brooy. Een ideale en sfeervolle locatie voor alle feestelijkheden.

Feestje/borrel


 

Sfeerimpressie