Chaamseweg 21, 5126 NE Gilze Ma: gesloten. Di t/m do open vanaf 11.00 uur, vr t/m zo vanaf 10.00 uur. 0161 451 548
 

HighTea

Geniet samen met vriendinnen, familie of collega’s van onze heerlijke, geheel verzorgde high tea. De losse thee en prachtige theeplanken van Theejoy, maken van thee drinken een ware beleving! Ondertussen komen wij langs met onder andere hartige sandwiches, zoete lekkernijen, diverse bladerdeeghapjes en verse minisoepjes.

Wij serveren onze high-tea met onbeperkt thee en koffie.

High tea D’n Brooy (€ 22,50 p.p.)

– Plukbroodje met huisgemaakte kruidenboter, aïoli en zeezout-roomboter
– Mini glaasjes soep gebaseerd op het seizoen

– Mini sandwich van zalmmousse, ei en rode ui
– Hoevebrood carpaccio en truffelmayonaise
– Mini broodje pulled-pork gegratineerd met cheddar
– Mini classic Brooy burger
– Nacho’s met gehakt, kaas en tomatensalsa

– Diverse zoete lekkernijen: Mini muffins, glaasjes huisgemaakte mousse, scones met room en jam, boeren yoghurt met vers fruit, noten en granola. Brownie met karamel en een selectie van heerlijke ijssoorten van de Hoeve.

Maak je high-tea extra feestelijk met een glas White, Gold, Rosé secco à € 4,00.

 

High tea op reservering.

 
 
 
 

HighWine

Bij binnenkomst verwelkomen we je met een heerlijk glaasje prosecco. Na het aperitief volgen twee glazen wijn naar keuze (wit, rosé of rode wijn). In de tussentijd serveren we feestelijke etagères met smaakvolle warme en koude gerechtjes. Ontdek hoe de wijn en gerechtjes op elkaar afgestemd zijn, elkaar aanvullen en versterken. Een échte smaaksensatie!

High wine


HighBeer

De stoere tegenhanger van onze high wine. Het perfecte excuus om af te spreken met je vrienden in het (eet)café. Onder het genot van drie speciaalbieren naar keuze, serveren we dezelfde gerechtjes als van het high wine arrangement (€ 32,50 p.p.). Cheers mate!

High beer