Ommetje
Klein heike

Vanaf eetcafé d’n Brooy is het ommetje Klein Heike (5,1km) uitgezet door Natuur- en landschapsvereninging Gilze en Rijen. De wandelfolder is bij ons binnen verkrijgbaar. Dit ommetje loopt voor een deel dwars door het boerenland, over weilanden en akkers. Het Klein Heike is een gebied met zowel natuurlijke en historische waarden, zoals buurtschap De Langereit, De Oude Schouten Hofstad en de Fruitboogerd. Begin en eindig dit blokje om met een kop koffie, borrel of smakelijke maaltijd!

fietscafé
happen en trappen

Fiets van stad naar platteland en weer terug. Van textielindustrie tot uitgestrekte bossen en lieflijke kapelletjes. Happen en Trappen in omgeving Tilburg staat garant voor een dagje afwisseling. Een bijzondere beleving. Eén van de stoplocaties is eetcafé d’n Brooy.

Oldtimer
lenterit

Op zondag 17 april wordt de jaarlijkse lenterit d’n Brooy gereden. Een toertocht van circa 75 km voor oldtimers, bromfietsen, solexen en motoren vanaf 25 jaar en ouder. De rit start en eindigd bij eetcafé d’n Brooy; vertrek is vanaf 11.30uur. Inschrijven kan op de dag van de lenterit vanaf 10.00uur. bij d’n Brooy. Kosten zijn 8,- p.p. (inclusief koffie bij vertrek en 1 consumptie + uitsmijter of friet met snack bij aankomst)

Lekker
schilderen

Een vrijgezellendag, personeelsuitje of zomaar een feestje? Samen met Kunstatelier Kamphuis kunnen we hieraan een orginele en creatieve draai op maat geven. Smakelijk schilderen biedt voor ieder gezelschap een passend uitje, met een lekkere lunch, high tea of koffietafel vooraf. Of een heerlijk diner na afloop van de workshop. Andere combinaties zijn ook mogelijk. De prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte (min. 8 personen) en het gekozen arrangement.

actief
fietsclub d’n Brooy

Eetcafé d’n Brooy draagt de wielersport een warm hart toe. Sinds 2002 zie je regelmatig in Gilze en omgeving de renners van fietsclub d’n Brooy voorbijkomen. Deze sportieve vriendenclub is gebrand op goede prestaties en doet graag mee aan lokale wedstrijden, zoals het bekende Smits-Etekin Wielerweekend Gilze. Ook worden regelmatig toertochten verreden, die uiteraard hand in hand gaan met gezelligheid.