Geopend van Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur

 

EETCAFé
d’n Brooy

Eetcafé d’n Brooy ademt sfeer, gastvrijheid en nostalgie, in een modern jasje. Een knusse plek in het groen, vlakbij de Chaamse bossen. Geniet van de uitgebreide lunch- en dinerkaart, specials en arrangementen.

Over ons

 

 

 

d’n Brooy
Bij U THuis

Met een uitgebreide togo & delivery kaart is er voor ieder wat wils. Van spareribs tot saté, een visspeccialiteit met seizoenslekkernijen, zoals asperges. Onze gerechten zijn veelal ambachtelijk bereid, met verse kruiden en ingrediënten, door onze chef-kok en het keukenteam. (BrooyToGo is tot en met 13 januari gesloten).

D’n Brooy bij u thuis

 

 

 

Terras
& Speeltuin

Op ons ruime en zonovergoten terras is het heerlijk toeven. Terwijl u geniet van een drankje en een momentje samen, vermaken de kinderen zich in de omheinde speeltuin. Ze kunnen zich naar hartenlust uitleven op diverse speeltoestellen.

Terras & speeltuin

 

 

 

Feestje
& borrel

Behalve lunchen, dineren en borrelen, kun je ook feesten bij eetcafé d’n Brooy. Een ideale en sfeervolle locatie voor alle feestelijkheden.

Feestje & borrel

 

 

 

Leuke
activiteiten

D’n Brooy is meer dan een eetcafé en organiseert diverse vaste en wisselende activiteiten. Daarnaast is d’n Brooy vanwege haar ligging de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht, door het groene buitengebied van Gilze of schitterende Chaamse Bossen.

Activiteit

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

D’n Brooy is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Telefoon: 0161 – 45 15 48
E-mail: info@brooy.nl

U kunt hier rechts het contactformulier invullen om direct een bericht naar ons te verzenden.