Geopend van Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur

 

EETCAFé
d’n Brooy

Eetcafé d’n Brooy ademt sfeer, gastvrijheid en nostalgie, in een modern jasje. Een knusse plek in het groen, vlakbij de Chaamse bossen. Geniet van de uitgebreide lunch- en dinerkaart, specials en arrangementen.

Over ons

Het weerzien

Na lang wachten is het eindelijk zover. Ook ons terras is weer geopend. We kunnen elkaar weer ontmoeten zonder videoscherm en proosten op onze gezondheid bij D’n Brooy. Reserveren op het terras is niet mogelijk. Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag.

d’n Brooy
Bij U THuis

Met een uitgebreide togo & delivery kaart is er voor ieder wat wils. Van spareribs tot saté, een visspeccialiteit met seizoenslekkernijen, zoals asperges. Onze gerechten zijn veelal ambachtelijk bereid, met verse kruiden en ingrediënten, door onze chef-kok en het keukenteam.

D’n Brooy bij u thuis

Terras
& Speeltuin

Op ons ruime en zonovergoten terras is het heerlijk toeven. Terwijl u geniet van een drankje en een momentje samen, vermaken de kinderen zich in de omheinde speeltuin. Ze kunnen zich naar hartenlust uitleven op diverse speeltoestellen.

Terras & speeltuin

Feestje
& borrel

Behalve lunchen, dineren en borrelen, kun je ook feesten bij eetcafé d’n Brooy. Een ideale en sfeervolle locatie voor alle feestelijkheden.

Feestje & borrel

Leuke
activiteiten

D’n Brooy is meer dan een eetcafé en organiseert diverse vaste en wisselende activiteiten. Daarnaast is d’n Brooy vanwege haar ligging de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht, door het groene buitengebied van Gilze of schitterende Chaamse Bossen.

Activiteiten

Contact

D’n Brooy is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00uur tot 20.00uur.

Telefoon: 0161 – 45 15 48
E-mail: info@brooy.nl

U kunt hier rechts het contactformulier invullen om direct een bericht naar ons te verzenden.