Geopend van Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur

 

EETCAFé
d’n Brooy

Eetcafé d’n Brooy ademt sfeer, gastvrijheid en nostalgie, in een modern jasje. Een knusse plek in het groen, vlakbij de Chaamse bossen. Geniet van de uitgebreide lunch- en dinerkaart, specials en arrangementen.

Over ons

 

 

Kerst 2021

Heeft u al plannen voor de feestdagen? Graag nodigen wij u uit voor een onvergetelijke kerst met een van onze speciale, culinaire opties. Wij raden u aan om uw tafel ruim van tevoren te reserveren bel: 0161 45 15 48. Ook kunt u een kerstbrunch of een smaakvol 4-gangen kerstdiner bestellen, om thuis van te genieten.

Kerst 2021

 

 

d’n Brooy
Bij U THuis

Met een uitgebreide togo & delivery kaart is er voor ieder wat wils. Van spareribs tot saté, een visspeccialiteit met seizoenslekkernijen, zoals asperges. Onze gerechten zijn veelal ambachtelijk bereid, met verse kruiden en ingrediënten, door onze chef-kok en het keukenteam.

D’n Brooy bij u thuis

 

 

Terras
& Speeltuin

Op ons ruime en zonovergoten terras is het heerlijk toeven. Terwijl u geniet van een drankje en een momentje samen, vermaken de kinderen zich in de omheinde speeltuin. Ze kunnen zich naar hartenlust uitleven op diverse speeltoestellen.

Terras & speeltuin

 

 

Feestje
& borrel

Behalve lunchen, dineren en borrelen, kun je ook feesten bij eetcafé d’n Brooy. Een ideale en sfeervolle locatie voor alle feestelijkheden.

Feestje & borrel

 

 

Leuke
activiteiten

D’n Brooy is meer dan een eetcafé en organiseert diverse vaste en wisselende activiteiten. Daarnaast is d’n Brooy vanwege haar ligging de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht, door het groene buitengebied van Gilze of schitterende Chaamse Bossen.

Activiteiten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

D’n Brooy is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00uur tot 20.00uur.

Telefoon: 0161 – 45 15 48
E-mail: info@brooy.nl

U kunt hier rechts het contactformulier invullen om direct een bericht naar ons te verzenden.